Često Postavljena Pitanja

PITANjA I ODGOVORI

registrovati
Šta je ime i ono što mi je potrebno ovo?
Član je lično izabran nadimak koji vas identifikuje u našoj aukcijskoj kući, i kreirana je da zaštiti svoju privatnost.
Šta troškove za registraciju
Registracija u našoj aukcijskoj kući je besplatna za vas.
Šta da radim ako nisam dobio potvrdni email nakon registracije?
Ako ste dobili potvrdu e-mail, a zatim pokušajte ponovo registrovati ovde. Normalno, treba da dobije potvrdu u roku od 24 sata. Napomena: Potvrda E-mail će biti poslat na email adresu koju prilikom registracije.
Ako ne primate poštu u roku od 24 sata, a zatim kontaktirajte nas.
Zaboravio sam šifru! Šta da se radi?
Hajde da pošaljete svoju lozinku!
Potrebno je samo zaboravio tokom login passvord? klik, unesite vašu e-mail adresu koju ste dali prilikom registracije i dobićete lozinku putem e-mail kuće.
Lični podaci
Moja email adresa je promenjena, moram da se registrujete ponovo?
Ne!
Ne ponovo registruju. Da biste promenili adresu e-pošte, idite na člana i kliknite na moj profil i tamo možete promeniti sve svoje podatke.
prodaja
Kako se prodaje?
1. Morate biti sa nama u cilju prodaje proizvoda na aukciji registrovan član.
Registracija je besplatna i bez obaveza. Imajte na umu da je operater tog sistema kada se koristi određene Freemail usluga imaju priliku da odbije učešće.
2. Pripremite sledeću sledeće informacije:
Vaš opis stavke koju želite da aukciju
Slike proizvoda - oni se mogu čuvati na hard disku ili su na domenu.
Navedite koju kategoriju vaš aukcija da se pojavi.
3. Kliknite na Sell. Ti ćeš doći do Sell formular. Popunite sva obavezna polja, a zatim započeti licitacije.
Napomena: Imajte na umu da je postavka prodaje je delimično naplaćuje! Saznajte vise na taksi.
Šta prodaje mogućnosti postoje?
U našem sistemu, možete ponuditi svoje proizvode ili usluge na tri različita načina.
Standard Aukcija:
U standardnom aukciju Ponude stavku po početnoj ceni čak izabran za određeni period. Korisnici mogu staviti ponude o ovoj ponudi, na kraju mandata ove aukcije osvaja ponuđača sa najviše ponude.
Standard Aukcija sa Kupite sada:
Standardna aukcija kao što je gore opisano, ali isto tako može definisati Kupi Sada na početku aukcije prodavca. u zavisnosti od postavke - - Sve dok se aukcija ne ponude ili rezerva cena nije postignut, korisnik može odmah odlučiti aukciju kupovine do definisana po ceni prodavca u svoju korist.
Holandski aukcija:
U holandskom aukciju Ponude više identičnih stavki u jednom aukciji po početnoj ceni čak i izabrani na period. Prodavac će pored standardnih prodaje ponudio je broj proizvoda. Ponuđači daje svaki od željenog broja predmeta od svojih ponuda na minimalne cene ili iznad. Nakon što je aukcija završi, najviši ponuđač će dobiti aukciji produkt iznosa najniže najpovoljnije ponude.
Prodaja po fiksnoj ceni:
U našem sistemu, možete dobiti proizvod bez aukcijskoj imovine, čime se nudi ravno do prodavnice ili tržištu po određenoj ceni od strane prodavca. Korisnici mogu kupiti ponuđenu cijenu ovaj proizvod onda bez nadmetanja.
Pored toga, imamo za kolekcionare i trgovaca i online razmene, gde takođe imaju mogućnost da zamene robe.
Kako holandskog aukciju?
Nekoliko kupci na aukciji!
U holandskim aukcijama, prodavac ima nekoliko identične predmete na aukciji. Prodavac postavlja minimalnu cenu (Početna cena), te vraća broj predmeta ponuđenih na. Ponuđači daje svaki od željenog broja predmeta od svojih ponuda na minimalne cene ili iznad. Nakon što je aukcija završi, najviši ponuđač će dobiti aukciji produkt iznosa najniže najpovoljnije ponude.
Kako i šta sam kasnije promeniti u mom aukciji?
Sledeće opcije su dostupne:
Naslov, opis, ili slike: Ovi poeni se mogu menjati dok su dostavljeni nijedna ponuda. Seča, ti i pušten u prodaju ima sve aktuelne aukcije.
Kada je ponuda je stavljen, ne mogu ništa promijeniti, uz sledeći izuzetak: možete dodati nešto vašem opisu, ili da dodate dodatne slike.
Kako se Bui It Nov aukciji?
Licitacija ili kupovine!
Imate na aukciji priliku da objavljuju članke pored sa Kupi Sada To znači da ako zainteresovana strana želi da ima svoj predmet odmah i u svakom slučaju, da se onda može kupiti i nudi odmah na naznačenu cenu.
Koga vidite kao zainteresovana strana takva Kupi Sada stvari, onda možete ga dobiti na vreme odmah prikazan cenu. Aukcija je zatvorena odmah po kupovini. U Kupi Ona Sada opcija nestaje jednom ponuda dostigla otkupnu cijenu.
Zašto kupite?
Prednosti za prodavca:
Proizvod se može brzo prodati
prodavati više proizvoda u kraćim vremenskim periodima
Potencijalni kupci mogu kupiti vaši stavke brže.
Prednosti za kupca.
Bez čekanja do kraja aukcije.
Supermarket kao u prodavnici ili tržištu.
Imate izbor između kupovine i ponuda!
Kako da prepoznate Kupi Sada aukciju? To je jednostavno: Na Sada ikonu na aukciji.
Šta je privatna aukcija?
Privatnost za nadmetanje!
Želite li da omogućite ponuđačima, za svoje proizvode da obezbede anonimni? Kada obavlja privatnu aukciju, imena član ponuđača nisu prikazani. Nakon što je aukcija završi, kupac članka samo ti, prodavac, poznat.
Aukcija treba izvoditi samo kao privatno aukciji, ako postoje posebni razlozi za zadržavanje, na primer, ne da bi ponuđača i kupaca u stida.
Nadmetanje i Kupovina
Kako ponudu?
1. Morate biti registrovani na etrg.rs da prodaju predmete na aukciji konzervu. Registracija je besplatna. Imajte na umu da je operater tog sistema kada se koristi određene Freemail usluga imaju priliku da odbije učešće.
2. Idite na aukciji za koji želite da ponudi.
3. Unesite maksimalnu ponudu za dno na aukcijskoj stranici. Zatim kliknite ponude pregled, a zatim kliknite Bestatigen.Bitte sećate da li ste stavite ponudu i osvoji ovu aukciju, posetite kupovinu ugovor pravno valjan tzv ponudu samo ako imate nameru da kupi ovaj proizvod.
4. Unesite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite na Add to ponudu. To je bilo sve. Sada imamo nadmetanje uspešno poslat.
bezbednost
Kako sigurno je aukcijska kuća etrg.rs
Aukcijska kuća etrg.rs je jedan od najbezbednijih u nemačkoj Internet.Nach logiranje sve podatke će biti sačuvane kod nas na serveru, unosom PIN podataka uskladištenih Prijave su jedini primamo.